Valori fundaționale - Negustorul - Auto aduse la comandă

1.Focus-ul nostru - Clientul

Abordăm fiecare client cu recunoștință si respect pentru că știm că succesul nostru depinde de aceștia.

2. Lucrăm cu pasiune

Echipa noastră crede in strategia Negustorul și lucrează cu pasiune si determinare pentru a schimba modul tradițional de serviciu clienti. Iubim lumea automotivă și ne mândrim să depașim așteptările clienților noștrii.

3. Căutam produsul perfect

Placerea in activitate pune perfecțiunea in muncă. Iar astfel, echipa Negustorul se pune cu plăcere in acțiune pentru clienții săi, căutând cu pasiune produsele care să corespundă în totalitate cu dorințele clienților. Nu ne dăm bătuți, până nu reușim.

4. Lucrăm mai inteligent

Negustorul are o echipă cu experiență in domeniu, o echipă versată care știe dedesubturile pieței auto și exploatează orice cale pentru a aduce o experiență unică pentru clienți. Ne permitem sa urmărim interesele clienților si să negociem neînduplecat. Ne asigurăm că toate maținile corespund cu cerințele clientilor și facilităm o transparență fără egal asupra pieței. Cu Negustorul nu dați greș!

De ce majoritatea aleg sa cumpere o mașină adusă la comandă prin Negustorul?

Scopul nostru este de a conduce cumpararea de mașini la comandă in Romania spre turații maxime, ne propunem sa imbunătățim procesul de cumparare și vanzare al vehiculelor prin dezvoltarea continuă a asistenței pentru clienți, pentru a oferi o experiență mai bună consumatorilor, de la cel mai mic buget si până la flote - pentru noi contează calitatea serviciului oferit.

Misiunea noastra este de a atinge cerințele clienților pe deplin si de a depași in decursul interacțtiunii, așteptarile acestora, pentru ca in final, fiecare client să fie un posesor cu adevărat fericit si sigur asupra pretuțui plătit pentru mașina adusă la comandă.

Noi vă aducem la comandă mașina dorită în condiții de maximă sigranță, fie ea nouă sau second hand, selectată în urma consultanței oferite, ce inculde istoricul autovehicului si detalii despre starea tehnică, fie că această mașină o gasim pentru dumneavoastră în Germania, Olanda sau alte țări europene. Produsul dorit, cu garanția calitătii, negociat corespunzător, și livrat pentru tine, oriunde in Romania.

Prețul

Prețul

Negustorul nu este intermediarul tipic, targetul nostru este obținerea celui mai generos discount deoarece cu cât câștigă clientul mai mult cu atat câștigăm și noi. Cu alte cuvinte, noi lucrăm cu și pentru client, și nu suntem intermediarul tradițional care doar adaugă la preț.
Transparență

Transparență

Cu Negustorul aveti transparență totală, fără costuri ascunse, iar calitatea ramane de top, de fiecare dată, pentru fiecare client. Fara excepții.
Siguranță

Siguranță

La fel ca un avocat, Negustorul vă reprezintă cel mai bine interesele, la fiecare comandă, prețul este negociat in favoarea clientului iar achiziția verificatp, fără a lăsa loc pentru erori sau defecte ascunse. Intr-o piața auto plină de suspiciuni asupra achizițiilor și modificarilor aduse mașinilor, noi ne punem increderea in siguranța oferită clienților noștrii.
Promptitudinea

Promptitudinea

La Negustorul, noi asigurăm cu consecvenșă cea mai înaltă calitate a servicilor de consiliere, intermediere, vanzare, consultanță de autovehicule noi, rulate și second-hand, cu o viteză de reacție deosebită. Cu Negustorul aveți parte de o experiență unică în găsirea și cumpararea mașinii dorite.

Mașini la comandă din Germania - Mod Abordare

1. Primul contact
Stabilim criteriile de căutare, bugetul clientului, definitivăm dorințele și explorăm opțiunile clientului prin consultanță.
Image
Abordăm lucurile diferit. La Negustorul nu negociem cu clientul, noi negociem pentru client! Punct.
contact@negustorul.ro
Bulevardul I. C. Brătianu 24,
Pitești 110004
© 2022 Negustorul